Norra Cypern som är en riktig pärla i Medelhavet

Vill du hitta ditt drömboende eller en bra investering utomlands?

Denna gång presenterar vi Norra Cypern som är en riktig pärla i Medelhavet.

Norra Cypern

Norra Cypern har en riktigt fin natur och många vandringsleder, klart rent vatten, 320 soldagar – därmed längst solsäsong i Medelhavet, riktigt god mat, trevliga människor och väldigt intressanta fastighetspriser. De flesta fastigheter ligger nära havet eller uppe i bergen med fantastisk utsikt.

3 dagars visningsresa

Just nu har vi 3 dagars visningsresor där vi bjuder på boende, frukostpaket och ser till att du har riktigt bra dagar tillsammans med oss!

Varmt välkommen till denna presentation där du kommer få mer information om både Norra Cypern och våra kommande visningsresor och vem vet vad framtiden kommer att visa, du kanske både hittar ditt drömboende och/eller en bra investering!

Se gårdagens presentation här

Related Articles